FORPRO SALMON IN OWN SAUCE - 170G
TÖKÉLETES ÉTKEZÉS, GYORS PROTEIN BOMBA EDZÉS UTÁN VAGY A NAPSZAK BÁRMELY IDŐSZAKÁBAN.
A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.
Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás.
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
A lacaz:
-Omega zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom.
-Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére.
-Kiváló minőségű fehérjeforrás.
-Gazdag B vitaminokban.
-Káliumban és szelénben gazdag.
-Csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
-Hatással lehet a testsúly csökkentésre.
Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba.
Jellemzők:
-Felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas
-Gluténmentes
-Cukormentes
-Adalékanyag és tartósítószermentes
Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C,
Kiszerelés: 170 g
100 g RI%*
-Energia érték 767 kJ (162 kcal) 8%
-Zsír 10 g
-ebből telített zsírsav 2,8 g
-ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak 1,4 g 14
-ebből többszörösen telítetlen zsírsavak 1,7 g
-Szénhidrát 0 g
-ebből cukor 0 g
-Fehérje 18 g 36%
-Só 1,2 g 20%
*% RI - referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára